Kiitos että tulit sivuilleni etsimään tietoa mahdollisuuksista omalle tiellesi, matkalla itseesi! Tässä vaiheessa tämänhetkistä elämääni minulle on tehty selväksi, että elämäntehtäväni liittyy muiden ohjaamiseen kohti omaa sisäistä valoaan ja täyttä tätä hetkeä. Omat oppaani ja elämän oppikurssini ovat ohjanneet minua jo pitkään kohti tätä päämäärää ja nyt on minun aikani auttaa Sinua löytämään itsestäsi koko potentiaalisi, henkinen ja fyysinen tasapaino ja tyytyväisyys.

Olen etsinyt vastauksia maailmankaikkeuden mysteereihin koko elämäni ja asiat alkoivatkin avautua minulle hiljalleen 90-luvun lopulla löytäessäni joogan. Tavalla, jota kutsun omaksi totuudekseni. Olen löytänyt vastauksia, jotka tuovat syvän merkityksellisuyyden tunteen kaikkeen, mitä elämässä tapahtuu- niin valoon kuin varjoonkin.

Joogan merkityksen kasvaessa jokapäiväisessä elämässäni, muutokset seurasivat toinen toistaan ja monien "sattumien" -kuka niihin uskookaan- kautta aloin opettamaan joogaa 20 vuotta sitten. Reiki tuli elämääni vasta 8 vuotta sitten, voimallisena ja jo ennestään tuttuna ja on tuonut mukanaan luottamusta, rauhaa, tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Nöyrin mielin jatkan tätä ihmeellistä tutkimusretkeä, joka minulle tällä tielläni on osoitettu- Tervetuloa kulkemaan sitä kanssani! ❤

Koulutukseltani olen myös Kasvatustieteiden maisteri, Sosionomi AMK ja minulla on yli 15 vuoden sosiaalialan- sekä opetusalan työkokemus. Olen opiskellut jooganopettajaksi (SJL) Suomen joogaliiton koulutuksessa myös joogaterapiaa kansainvälisesti arvostetussa Svastha Yoga Therapy Ohjelmassa.

Jaa tämä sivu