Äänimaljarentoutus toimii syvärentoutuksena hellien lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Se on hieno apuväline kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, sillä äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne esim. hierojan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Kuvittele, miltä lammen pinta näyttää, kun heität veteen kiven. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät rentoutuksen aikana kehossa. Rentouttajan asettaessa maljan vatsasi päälle tai kuljettaessa sitä lähelläsi sen soidessa, ääni resonoi jokaisessa solussasi. Kehossa on yli 70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea!

Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja lieventävästi. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

Äänimaljarentoutuksen kulku:

Äänimaljarentoutus tapahtuu useimmiten makuuasennossa. Ryhmärentoutuksia voi tehdä myös asiakkaiden istuessa.  Äänimaljarentoutuksessa käytetään erikokoisia metallimaljoja jotka asetetaan asiakkaan keholle ja ympärille. Maljoja soitetaan napauttaen ja pyörittäen soittokapuloilla. Värähtely kulkeutuu kehon joka soluun syvärentouttaen ja tasapainottaen.


Kehon päällä rentouttaessa maljaa ei kierretä soittokapulalla vaan haetaan mahdollisimman tasapainoista ja harmonista värähtelyä maljan resonanssista. 


Äänimaljamaailmaan pääset tutustumaan omakohtaisesti parhaiten äänimaljakurssilla <3 Olen luonut äänimaljakurssit juuri sinun tarpeisiisi, joka haluat ottaa uuden elementin mukaan aikaisempaan työhösi ihmisten parissa tai ehkäpä hankit kokonaan uuden ammatin äänimaljahoitajana. Autan sinua mielelläni tavoitteissasi niin sisällöllisen taidon kuin maljojen valinnankin suhteen.

Maljojen inspiroimina!

Maljojen inspiroimina!

Jaa tämä sivu